четврток, ноември 23, 2017

ПОЛИТИКА

Хашкиот трибунал штотуку му изрече доживотна казна на поранешниот врховен командант на Војската на Република Српска, генерал Ратко Младиќ, по обвинението за геноцид врз...

Економија

Mинистерството за транспорт, информатичка технологија и комуникации на Бугарија и Министерството за информатичко општество и администрација на Република Македонија ќе потпишат меморандум за разбирање...

Абдулкадир Исаки, директор на Управата за сигурност во железничкиот систем, орган во состав на Министерството за транспорт и врски на Република Македонија, деновиве престојува...

Култура

Премиерата на македонската верзија на овој мјузикл, е закажана за 24 декември 2017 година со почеток во 20 часот. Режијата е на Наташа Поплавска, која  после големиот успех на првиот лиценциран мјузикл „Чикаго", повторно се потпишува како режисер. Проектот се реализира во копродукција...

СОЦЈАЛНИ МЕДИУМИ

0FansLike
0FollowersFollow

Последни