Контакт

Информации

TEXT.MK
Никола Вапцаров бр 8-1/7
1000 Скопје

(+389) (02) 11 11 111 (телефон)
(+389) (02) 11 11 111 (факс)

Email: contact@text.mk

ЗА ТЕХТ.МК

ТЕХТ.МК ќе се обиде да биде Ваш неразделен пријател 24 часа во денот, бидејќи нашата цел е да имаме интеракција со Вас и тоа преку: Информација, Комуникација и Едукација…

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Последни вести

Комитетот за меѓународни односи на британскиот парламент започна дебата за иднината на односите меѓу Велика Британија и на Балканот, со посебен акцент на пристапот...