Од Скопје се лета и за Малта, Рим и Ваксјо

0
52

Малта, Рим (Чампино) и Ваксјо (Шведска) се трите нови дестинации кон кои се воспостави директна авионска линија од скопскиот аеродром.

ТАВ Македонија и авиокомпанијата „Виз ер“ денеска ќе го означат отпочнувањето со летовите на овие три нови авиолинии.

„Виз ер“ го почна првиот лет од Македонија во јуни 2011 година и нуди 29 линии до 13 земји.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР