Еден од најпознатите македонски тенори, Благој Нацоски испрати видео пораки од Италија, каде што живее и работи. Од пораката ќе заклучите дека апелот за воздржување и почитување на препораките на СЗО и минситерот Филипче кај нас треба да се сфатат сериозно и одговорно.

Слушнете ја искрената порака и апелот од Нацоски:

 

Апел!

Драги мои Македонци СЕДЕТЕ ДОМА!!! …повеќе во видеото…#КоронаВирус #coronavirus #covid19 #stayhome #седисидома

Публикувахте от Blagoj Nacoski в Събота, 14 март 2020 г.