дома Живот Сцена Божидар на јутјуб ја промовира песната „Да си моја“

Божидар на јутјуб ја промовира песната „Да си моја“

Валентина Ѓоргиевска Парго

64

Својата прва песна, “Да си моја”, младиот битолчанец, 18-годишниот Божидар Николовски ја промовираше на својот Јутјуб канал. Со оваа песна неодамна настапи на “Канео фест 2018”.

Со песната, Божидар доби втора награда од стручното жири, како и награда за најдобар аранжман. Текстот, музиката и аранжманот се на Мими Марковски. Младиот битолчанец, поранешно Тв лице, е решен цврсто да чекори по својот музички пат и понатаму.