Музичарот Бојан Митановски сними нова песна со Деби Томпсон (Debbie Thompson). Ова е трет сингл од проектот „Missed Knits“ што го водат Бојан Митановски (басистот од познатата скопска група “Водолија”) познат како Harm on X и Деби Томсон од Шпанија. Песната носи наслов “Fight it”. Бојан живее на релација Македонија- Словенија и повремено има интернационални музички соработки.