Еден од водечките македонски рокери Ристо Апостолов, објави негова нова авторска песна, а изведена од неговата група “Водолија”. ” Полна со магија” е оваа музичка тема, и уште едно извонредно остварување на рокерот, кој на сцената е преку 30 години. Во “Водолија” покрај него сега членуваат и Бојан Митановски и Весела Христовска. Да се надеваме и на спот наскоро.

В.Г.Парго