Единаесет годишната Дорис Димовска учествува на меѓународниот музички фестивал Golden Voice Malta 2020. Станува збор за фестивал од меѓународен карактер кој се органзира од Европската фондација за поддршка на културата. Младата Димовска во конкуренција на дваесет учесници, ќе ја испее песната “Tomorrow”.

Димовска се пријавила на овој престижен по препорака на Ана и Игор Дурловски и Сони Петровски.

Нејзината одлична изведба можете да ја слушнете на YouTube.

Н.Д.