дома Култура Ликовна уметност Изложба „ДЛУМ нова генерација на млади“ во „АРТ ХАБ“

Изложба „ДЛУМ нова генерација на млади“ во „АРТ ХАБ“

31

Изложбата „ДЛУМ нова генерација на млади“ ќе биде отворена на 06 март (петок) во Уметничкиот центар АРТ ХАБ, ГТЦ, 2 спрат, локал 306 во Скопје со почеток во 19 часот.

На изложбата учество ќе земат: Александар Зафировски, Бојан Ковски, Владимир Здравески, Ѓорги Динев, Давор Кешќец, Ива Станковски, Кристијан Јованоски, Марко Вујисиќ, Стефан Младеновски, Филип Цакоски, Ана Спасова, Ана Трајковска, Игор Таневски, Виктор Семенпеев, Зуљеха Зибери Али.

На отварањето на изложбата пригоден говор ќе одржи Претседеталот на Р.С.Македонија Г-дин Стево Пендаровски. А.Р.