Промотивните концерти на новиот албум „Извор“ на Каролина во Битола ќе се одржат во Домот на културата на 27 и 28 март, со почеток во 20 часот, соопшти „Авалон продукција“.

Концептот ќе биде како и за скопските концерти. Во првиот дел ќе бидат изведени песните од новиот албум на Каролина, додека во вториот дел од концертот ќе бидат изведени најубавите песни од проектот „Македонско девојче“.

Влезниците по цена од 500 денари ќе бидат пуштени во продажба од утре, во 09 часот, преку продажната мрежа на „Купи Карти За Се“ низ цела Македонија и онлајн. Со секоја купена влезница, следува подарок – луксузно дигипак издание од албумот „Извор“.