дома Живот Сцена Клубски викенд со Mj George во „Плат Бар“

Клубски викенд со Mj George во „Плат Бар“

36

Започнете го овој клубски викенд со одлична забава, a одлично место за тоа е  „Плат Бар“ каде петочна резиденција има Mj George.

Во период исполнет со многу гостувања на странски артисти,  викендов поддржете ги домашните диџеи.