Следете ја во живо прес конференцијата на СЗО поради близу 20 милиони случаи на корона вирус.

LIVE: WHO holds briefing on coronavirus as cases near 20 million

LIVE: WHO holds briefing on coronavirus as cases near 20 million

Публикувахте от Reuters в Понеделник, 10 август 2020 г.