Познатата пејачка на својот поранешен сопруг му го покажа новото момче. И додека Мадона без предрасуди се прошета и разменуваше нежности со 36 години помладото момче, многумина ја осудуваат за ова.
Поп кралицата Мадона беше видена на ручек со режисерот и поранешниот сопруг Гај Ричи во Лондон, и тоа во друштво со 26 годишното момче Ахламалик Вилијамс и актуеланата соприга на режисерот, манекенката  Јасак Ајнсли (38), со која има четири деца.

А.Н.