Владата на Република Северна Македонија на денешната 65-та седница донесе Одлука за измена и дополнување на Протоколот за редовна работа на моловите. Со оваа Одлука работното време на овие објекти се определува во периодот од 10:00 до 22:00 часот. Недела останува неработен ден.

А.Н.