До редакцијата на ТЕХТ.МК стаса писмо од Наталија Маневска во кое таа вели дека е дипломиран инженер по биохемија и физиологија. Голем љубител на музиката. Учествувала на неколку талент шоуа и тоа од нејзината 16та година на идол до Икс фактор до Кастинг талент шоу, кастингот за мјузиклот за Тоше. Постојано е во потрага по нови авантури. Моментално е невработена и слободното време го користи за исполнување на желбите и соништата.

Таа пишува:„Ја сакам науката, ја сакам и музиката и во иднина планирам да се занимавам и со двете.„

Слушнете ја песната од Бијонсе, во изведба на Маневска: