Младиот пејач Бобан Апостолов сними спот за својата најнова песна “Нека бидам сам”. Спотот е сниман во “Ремол”, во Тетово,  а наиде на позитивни реакции.
– Идејата беше моја за оваа локација се надевав дека ќе и се допадне на публиката и навистина спотот веќе е успешно прифатен од јавноста. За видео записот се погрижи Горан Јаневски, “Фото Кристал “. Инаку, мелодијата и текстот ги напишав јас, за аранжманот се погрижи Милан Миланов, ни изјави пејачот.  В.Ѓ.