дома Живот Сцена Нена Мицева, ново име на естрадата

Нена Мицева, ново име на естрадата

507
Со свирка во Пивница Стар Град неодамна младата пејачка Нена Мицева ги најави својот влез на естрадата. Таа го прикажа и спотот за првата песна, а изведе и неколку преработки, поддржано од Media Events.
Автор на песната е Дарко Илиевски, спотот е сниман од страна на Пирамид продукција. Скопјанката Нена има 20 години, студентка е на фармација, а како пејачка има освоено награда на “Езерски бисери” во Струга, насловена “Прв дипломант”.