Атласологот и основач на „Препород методата“ Предраг Ѓорѓевиќ, во сабота на 28 мај ќе одржи предавање на тема „Како да се живее 120 години без болести”. На предаањето ќе сподели низа корисни совети како да се зачува здравјето и добрата кондиција.

Предавањето ќе се одржи во ЕУ инфо центар (зградата на Европска Унија спроти Тутунска банка кај Рамстор Мол), од 10.30 часот, и ќе трае два часа.