Често пати се случува да заглавите на некој аеродром и да се чудите што понатаму? Дали некој ќе ви плати хотел за преноќување или ќе ви даде ваучер за ручек долку летот е одложен или откажан…Или, што доколку вашиот багаж доцни или стаса оштетен? А, што пак доколку воопшто не стаса?

Среќни потрошувачи, задоволни производители ги информира патниците за нивните права при патувања со авион. Целиот текст можете да го прочитате ТУКА.