Во Домот на култура „Ацо Шопов“ во Штип денеска, 10 април во 19:30 часот младиот стрип уметник Никола Панов ќе ја одржи својата прва самостојна изложба под наслов „Ентропија“. Младиот штипјанец ќе го промовира својот прв стрип „Круг“, со кој победи на конкурсот „Лифт“ на издавачката куќа Темплум и на ОХО.

На изложбата ќе биде најавен и неговиот следен стрип, кој е во подготовка, насловен како „Сенка“.