дома Живот Сцена Следете ја во живо Евровизија 2020

Следете ја во живо Евровизија 2020

341

Поради пандемијата со корона вируст и овогодишната Евровизија, наместо во Ротердам се одржува онлајн.

На линкот можете да ја следите и вие!