Во очекување на одлуката за следење на наставата во учебната 2020/2021, следете ја прес конференцијата на министрите за образование, Арбер Адеми и министерот за здравство, Венко Филипче….

[🔴Во живо] Прес-конференција на МЗ Филипче и МОН Адеми

Публикувахте от Влада на Република Северна Македонија в Вторник, 18 август 2020 г.