Младата ѕвезда на серијата „Молњи“, Логан Вилијамс, почина ненадејно на 16-годишна возраст.

Неговата мајка, Марлис, напиша дека е целосно скршена од трагичното губење на своето дете, а причината за смртта на Логан сè уште не е соопштена.

Поради пропишаните мерки на оддалечување поради епидемија на вируси кои ја зафаќаат целата планета, мајката на починатата sвезда се соочува со семејна трагедија без поддршка од најблиските и најблиското семејство.

„Не сум во можност да ги гушнам родителите кои го загубија единствениот внук“, изјави таа за Три-Сити Вести.

– Тешко е. Логан со својот талент и прекрасен изглед имаше потенцијал да биде голема sвезда – рече еден од неговите колеги во серијалот.

Од Логан исто така се збогувал и актерот кој во популарната серија „Молњи“ ја наследи неговата улога, односно играше постара верзија на ликот што го толкуваше младиот Вилијамс.

Тој објави заедничка фотографија од нив на Инстаграм и напиша: „Слушам лоша вест дека Логан Вилијамс ненадејно починал“.

Ал.Н.