Македонската музичка сцена е збогатена со ново винил издание.

“Стела” е новото интересно уникатно македонско винил издание, кое влегува во категоријата “must have”, со оригинална музика на Оливер Јосифовски во изведба на Љубојна.

Насловот го носи по истоимениот игран филм. Ова е втор винил на групата и прво винил издание со филмска музика на домашната сцена досега.

Во продолжение линк од песната “Каранфил невесто”, која е носечката тема од албумот.