Во трката што да подготвите за новогодишната ноќ, притоа да не ви треба многу време и се разбира да не чини многу, а сепак да биде и убаво и привлечно за око, од рецептите на #CookingwithAndrea ви ги издвојуваме новогодишните пуслици.

Потребни се 3 белки на собна температура и 180 грама шеќер во прав, рецепт за наједноставниот, а елегантен десерт – пуслици. Изматете ги и испечете ги формите на елка.  Со малку зелена боја за колачи и светки, ѕвездички, направете совршени мини елкички за новогодишната трпеза.          А.Н.