Промовирана евровизиската песна на „Ај кјУ“ 12-ти март беше крајниот рок за праќање на евровизиската песна , а МРТВ тоа го стори во последен момент. Имено, вечерва, 11 март ја испрати песната и спотот за „Lost and found“, што ја изведува „Ај кју“ Автор е Бојан Трајковски од бендот, аранжер Дарко Димитров.

В.Г-Парго