Размислувате за купување на Galaxy S9 или iPhone X? Престанете со тоа што го правите. Започнува кампања за промоција на нов паметен телефон кој е многу повозбудлив …

Станува збор за “SM-G8850” , а ние знаеме се за тоа благодарение на соколовите очи на SamMobile и посветеноста на кинескиот орган за сертификација TENAA што јавно го споделува секој претстоен паметен телефон што го тестира. Накратко: SM-G8850 е сè што Galaxy S9 требаше да биде.

Како Galaxy S9 и iPhone X, тој има 5.8-инчен дисплеј, без поларизирачките заоблени рабови на Galaxy S9 за да одговара на рамниот панел на телефонот на Apple. SM-G8850, исто така, има двојна 12MP камера вклучена во Галакси S9 Plus со што го надминува iPhone X.