дома тагови Евростат

таг: Евростат

Македонците меѓу најсиромашните во Европа

Евростат излезе со последни податоци  за куповната моќ на граѓаните. Македонија, како по некое непишано правило постојано е на дното на листата, односното куповната...

Најчитани

Препорачуваме