дома тагови загадувањена воздухот

таг: загадувањена воздухот

Во пресрет на светскиот ден на здравјето: Дизелгејтот предизвикува 2.000...

Во Европа, повеќе од една третина од починатите од токсични честички е поврзано со загадувањето на воздухот. Таквите области главно се наоѓаат во Италија,...

Најчитани

Препорачуваме