дома тагови Игор Иванов Изи

таг: Игор Иванов Изи

Игор Иванов – Изи е уредник со причина во Кинотека на...

Во рамки на филмскиот циклус „Уредник со причина“ што Кинотека на Македонија го започна годинава, режисерот Игор Иванов - Изи, одбра три филмови за прикажување во...

Најчитани

Препорачуваме