дома тагови играчки

таг: играчки

Повторно играчки без упатство на македонски јазик

Во прилог на денот на мајчиниот јазик, до нашата редакција стаса писмо во кое еден родител прашува дали фирмите кои продаваат увезени играчки треба...

RAPEX ги таргетира играчките како најризични производи

Пишува: Андреа Накова Европската комисија во март го објави својот извештај за 2017 година за Системот за брзо предупредување од опасни производи (РАПЕКС). Извештајот  укажува...

Најчитани

Препорачуваме