дома тагови измени на закони за основно и средно образование

таг: измени на закони за основно и средно образование

Изгласани измените на законите за основно и средно образование

Пратениците вчера вечерта ги изгласаа измените на Законите за основно и средно образование со кои се обезбедува непречено организирање на наставата во државата и...

Најчитани

Препорачуваме