дома тагови „Иловица и Штука“

таг: „Иловица и Штука“

Стојан Велков од вечерва секоја вечер по еден час ќе протестира...

На својот фејсбук профил, активистот против активирањето на рудникот за злато и бакар „Иловица и Штука“, Стојан Велков напиша: „Почитувани пријатели и соборци, после толку...

Најчитани

Препорачуваме