дома тагови Институт за јавно здравје

таг: Институт за јавно здравје

Пендаровски во посета на лабораторијата на ИЈЗ: Ви благодарам, чувајте се!

Претседателот Стево Пендаровски денеска ја посетил Лабораторијата за вирусологија и молекуларна дијагностика при Институтот за јавно здравје во која се вршат испитувања за присуство...

Најмалиот заразен пациент од корона вирус кај нас, е дете на...

Институтот за јавно здравје во попладневните часови информираше за уште едно почиато лице во текот на попладнето, со што вкупниот број на починати во...

Досега направени 258 тестови за КОВИД 19 во Институтот за јавно...

Лабораторијата за вирусологија при Институтот за јавно здравје е единствената национална референтна и СЗО акредитирана лабораторија за детекција на респираторни вируси, вклучително и новиот...

Најчитани

Препорачуваме