дома тагови инстражување алергии

таг: инстражување алергии

Швајцарски научници: Инсектите би можеле да им помогнат на луѓето алергични...

Швајцарските научници откриле дека влијанието на инвазивната амброзија врз здравјето на луѓето е значително потценето низ цела Европа и порачуваат дека ширењето на растението...

Најчитани

Препорачуваме