дома тагови интернационално жири Кан

таг: интернационално жири Кан

Сунчица Уневска во жирито за арапски филмови на Канскиот фестивал

Македонската новинарка и филмска критичарка, Сунчица Уневска, е дел од интернационалното жири составено од најпроминентните филмски критичари во светот, кое во периодот од февруари...

Најчитани

Препорачуваме