дома тагови кандидати

таг: кандидати

Една разочарувачка претстава: Забелешки за тековната (пред)изборна кампања

Пишува: Наташа Доковска Додека се замислувам во хаосот на тековната предизборна кампања, не можам да не се почувствувам наполнета со длабоко разочарување од отсутноста на...

Најчитани

Препорачуваме