дома тагови климатски модели

таг: климатски модели

Глобалното затоплување може да ги попречи летните олимписки игри

За 70 години, не сметајќи ја Западна Европа, само осум големи градови во Северната хемисфера ќе може да ги организираат Летните Олимписки игри според...

Најчитани

Препорачуваме