дома тагови корона бегалци

таг: корона бегалци

Пандемијата на корона ги влоши страдањата на бегалците

Пандемијата на корона вирусот ги влоши страдањата на луѓето што бегаат од војна, конфликт и прогон, додека државите се борат да ги заштитат своите...

Најчитани

Препорачуваме