дома тагови корона криза туризам

таг: корона криза туризам

Бран на продажба на хотели во Шпанија поради Ковид-19

Бројот на хотели во Шпанија објавени за продажба беше скоро за петтина поголем во октомври отколку во март, на почетокот на пандемијата на коронавирусот,...

Најчитани

Препорачуваме