дома тагови култура

таг: култура

Што имаат заедничко филмската критика и парите?

За германскиот маг на филмот, Вим Вендерс, филмската критика е во неприродна врска со филмската индустрија. Според Вендерс, во доба на конзумеризам, критиката низ...

Најчитани

Препорачуваме