дома тагови културно наследство

таг: културно наследство

Интензивни активности за заштита и реставрација на црквата „Св. Ѓорѓи“ во...

Долгогодишното пропаѓање на црквата „Св. Ѓорѓи“ во Курбиново е запрено, изјави министерот за култура Роберт Алаѓозовски на прес конференцијата која се оржа во Курбиново. Како...

Најчитани

Препорачуваме