дома тагови медиуми полициски час

таг: медиуми полициски час

Шеќеринска: За медиумите и новинарите има исклучок од мерките за полициски...

Медиумите и новинарите ќе бидат една од професиите или една од структурите за која ќе важи исклучокот во режимот на полициски час којс тапува...

Најчитани

Препорачуваме