дома тагови ментално здравје

таг: ментално здравје

Пандемијата на коронавирус поопасна за менталното здравје на жените

Жените во многу поголем број од мажите се соочуваат со ментални проблеми предизвикани од пандемијата, затоа што им е потешко да ги толерираат воведените...

Најчитани

Препорачуваме