дома тагови Мерцедес-Бенц

таг: Мерцедес-Бенц

„Мерцедес-Бенц“ повлекува повеќе од 660.000 возила во Кина

Германскиот автомобилски гигант „Мерцедес-Бенц“ ќе повлече повеќе од 660.000 возила во Кина кон крај на годинава, поради можното истекување на моторното масло. Според известувањето објавено...

Најчитани

Препорачуваме