дома тагови „Мечмејкинг форум“

таг: „Мечмејкинг форум“

Во Скопје доаѓа Славенка Дракулиќ, авторката на првата феминистичка книга во...

Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје ја најавува првата гостинка на годинашното, четврто по ред издание на Фестивалот на европската литература „BookStar 2018“. Станува збор за големата Славенка...

Најчитани

Препорачуваме