дома тагови млади иноватори

таг: млади иноватори

Младите насочени кон идеи за соларна енергија

Денес, 15 декември 2017, во Холидеј ин се одржува Иновативен камп на кој учествуваат 140 деца од 28 средни училишта од земјава. Поделени во...

Најчитани

Препорачуваме