дома тагови мобилен интернет

таг: мобилен интернет

Донација од интернет картички за 30.000 ученици од социјално загрозени семејства

Македонски телеком“ ќе донира картички со мобилен интернет од 10 ГБ месечно за децата од социјалните семејства со цел да можат да се вклучат...

Најчитани

Препорачуваме