дома тагови незаконско намалување пензии

таг: незаконско намалување пензии

Грција незаконски ги намалувала пензиите

Грција можеби ќе мора да врати милијарди евра на пензионерите поради незаконски намалените пензии за време на финансиската криза, се вели во резимето на...

Најчитани

Препорачуваме