дома тагови Н95 маска коронавирус

таг: Н95 маска коронавирус

Научниците од МИТ дизајнираа силиконска маска за повеќекратна употреба

Научниците од Технолошкиот институт во Масачусетс (МИТ) дизајнирале маска за повеќекратна употреба која може да се стерилизира и да се носи повторно, а обезбедува...

Најчитани

Препорачуваме